Yıldıztabya İlkokulu
Yıldıztabya Mahallesi Ortancalı Sokak No1 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL

VİZYON

Türkiye’yi layık olduğu uygarlık düzeyine çıkartacak her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bir parçası olarak toplum içerisinde eğitim, bilim, sanat, teknoloji ve kültür merkezi haline gelmek, bunu oluşturmak için okulu çekim merkezi haline getirmek, eğitim kurumu geliştikçe içindeki öğrenci, öğretmen ve de bağlı olduğu toplumun da gelişeceğini düşünerek okulumuzu her bakımdan geliştirmek

MİSYON

Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörleri de dikkate alarak, verimli ve etkili bir biçimde uygulamak, öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeylerine, yeteneklerine, ihtiyaçlarına ve bireysel farklılıklarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak, yeteneklerini geliştirmelerine ve sunmalarına ortam hazırlamak ve onları cesaretlendirmek, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak ve de öğrencilere dürüstlük, adalet, hoşgörü ve milli değerlere saygı gibi konuları benimsemelerine yardımcı olmak temel görevimizdir.

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

TEKLİ EĞİTİM

13.45 - 18.30

KALORİFER

Okulumuz, Gaziosmanpaşa Merkeze 4 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ İSTANBUL İLİ GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ YILDIZTABYA MAHALLESİ SINIRLARI İÇİNDE OLUP GAZİOSMANPAŞA MERKEZE 10 DAKİKA MESAFEDEDİR.