Gaziosmanpaşa Yıldıztabya İlkokulu olarak eTwinning Projelerinde de varız.

08-02-202108-02-2021Gaziosmanpaşa Yıldıztabya İlkokulu 4/G sınıfı olarak; içinde bulunduğumuz ve evlerde kaldığımız pandemi döneminde kendimize ördüğümüz kozalarımızdan kelebek olarak çıkmak için öğrencilerin sağlıklı yaşam becerileri kazanmalarını, bu becerileri davranışa dönüştürmelerini ve spor, beslenme, uyku düzeni, kişisel temizlik gibi birçok bileşenin sağlıklı yaşamın bir parçası olduğunu kavrayarak bunu yaşam tarzı haline getirmelerini hedefleyen"Gelecek Nesiller İçin Sağlıklı Yaşamı Seçin" eTwinning projesinde proje ortağı okullar ile çalışmalara başladı.

Projeye büyük bir istekle başlayan öğrenciler farklı okullardaki proje ortakları ile tanıştı. Sağlıklı beslenme, temizlik, fiziksel hareketlilik, uyku düzeni, müzik gibi birçok konuda aktif görevler alacak öğrencilerimiz sağlıklı yaşamı tüm yönleri ile ele alacaklar. Pandemi döneminde bu projenin kendilerine hareket, eğitimlerine renk kattığını söyleyen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerine başarılar dileriz.